Alte trei persoane incaseaza indemnizatii intre 14.000 si 15.000 lei, doi fiind barbati, la care se adauga inca o persoana cu peste 11.000 lei.

Indemnizatii de crestere a copilului intre 5.000 si 10.000 lei sunt incasate de 17 bistriteni, toate aceste persoane realizand anterior venituri din asigurari, avocatura, activitatea notariala sau cabinete medicale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La aceasta data, in baza de date a AJPIS Bistrita-Nasaud exista 2.676 de indemnizatii de crestere a copilului in plata, insa 1.987 dintre acestea, ceea ce reprezinta aproape trei sferturi din total, sunt la valoarea minima de 1.233 lei.

Anul trecut, pentru indemnizatiile de crestere a copilului s-au efectuat plati in valoare totala de 31,6 milioane lei.

Dintre bistritenii care au devenit parinti, 993 au optat sa se intoarca la munca inainte de incheierea concediului de crestere a copilului si beneficiaza in prezent de stimulentele de insertie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si