Close sidebar
Close sidebar

Cati bani a incasat o femeie care lucra in domeniul asigurarilor, dupa ce a intrat in concediu de maternitate

O femeie din judetul Bistrita-Nasaud, care a lucrat in domeniul asigurarilor, incaseaza lunar suma de 15.059 lei ca indemnizatie de crestere a copilului, dupa ce a intrat in concediu de maternitate, potrivit datelor comunicate miercuri de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS).

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alte trei persoane incaseaza indemnizatii intre 14.000 si 15.000 lei, doi fiind barbati, la care se adauga inca o persoana cu peste 11.000 lei.

Indemnizatii de crestere a copilului intre 5.000 si 10.000 lei sunt incasate de 17 bistriteni, toate aceste persoane realizand anterior venituri din asigurari, avocatura, activitatea notariala sau cabinete medicale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La aceasta data, in baza de date a AJPIS Bistrita-Nasaud exista 2.676 de indemnizatii de crestere a copilului in plata, insa 1.987 dintre acestea, ceea ce reprezinta aproape trei sferturi din total, sunt la valoarea minima de 1.233 lei.

Anul trecut, pentru indemnizatiile de crestere a copilului s-au efectuat plati in valoare totala de 31,6 milioane lei.

Dintre bistritenii care au devenit parinti, 993 au optat sa se intoarca la munca inainte de incheierea concediului de crestere a copilului si beneficiaza in prezent de stimulentele de insertie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI