Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Câțiva români au fost țepuiți de o tânără din Cluj, chiar în prag de sărbătoare

O femeie din Cluj a dat țepe la rând unor gospodine dornice de cumpărături. Femeia posta pe rețelele de socializare că face la comandă diferite platouri cu mâncare pentru Crăciun.

Maria Stiuca,

Câțiva români au fost țepuiți de o tânără din Cluj, chiar în prag de sărbătoare

[Sursa foto: Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără din județul Cluj, a fost pusă pe fapte mari. Femeia a păcălit diferite gospodine să cumpere și să trimită avans pentru așa zisele platouri de mâncare, care, ulterior, nu au mai fost trimise.

Femeia posta platouri de mâncare fictive pe rețelele de socializare

Mai multe familii din Cluj au fost victimele înșelătoriei cu mâncare. Gospodinele au trimis avansul de bani în contul țeparei, însă, s-au trezit fără mâncare și cu banii lipsă, chiar în ziua de Crăciun. 

În ziua livrării, tânăra găsea diferite scuze în ceea ce privește livrarea sau amânarea mâncării, iar apoi nu mai răspundea la telefon.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Astfel, mai multe persoane au postat pe internet experiența neplăcută, de unde s-a constat că numărul celor înșelați este destul de mare. Până în prezent, o singură persoană a depus plângere la poliție împotriva femeii.

Citește și: Turiștii români din Grecia sunt revoltați. Oamenii se plâng că au fost păcăliți de patronii eleni ai tavernelor

Femeia este la a doua țeapă

Ulterior, s-a făcut cunoscut faptul că tânăra din Cluj nu este la prima înșelătorie de acest fel, de pe internet. În trecut, a pus la închiriat un apartament fictiv, cu pozele unei case din Spania, către cei care doreau să meargă la UNTOLD. Și în această situație a procedat la fel: după ce încasa avansul clienților, nu mai răspundea la telefon. Ca urmare, femeia a fost condamnată pentru înșelăciune la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, și la muncă în folosul comunității pentru cele 15 persoane pe care le-a păcălit.

Citește și: Un taximetrist român a țepuit o clientă cu suma de 55.000 de euro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI