Close sidebar
Close sidebar

Caz dramatic in Constanta! A vrut sa le faca o vizita surpriza parintilor, insa cand a intrat in casa i-a gasit fara suflare! Ce patisera batranii!

Doi soti, in varsta de 71 si respectiv 76 de ani, au fost gasiti decedati, luni, in propria locuinta din orasul Cernavoda, de catre fiica lor. Femeia a fost cea care a si alertat autoritatile, informeaza un comunicat de presa al Inspectoratului Politiei Judetene (IPJ) Constanta.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit sursei citate, cei doi au fost gasiti morti luni dimineata, in jurul orei 09,40, in locuinta lor, fiica anuntand politia dupa ce i-a descoperit fara viata.
 
Conform politistilor, corpurile celor doi soti decedati nu prezentau urme de violenta, o cauza prezumata pentru pierderea vietii fiind intoxicarea cu monoxid de carbon de la sursa de caldura: o minicentrala pe gaz.
 
 
 
 
Sursa: BZI

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI