Close sidebar
Close sidebar

Caz halucinant in Vaslui. Ambulanta, atacata de sase indivizi cu sabii in localitatea Negresti. Cadrele medicale au luat-o la fuga

Un echipaj medical a fost atacat de sase indivizi cu bate, sabii si cutite in localitatea Negresti, din judetul Vaslui, potrivit Libertatea.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

soferul ambulantei si asistentul medical au luat-o la fuga si au abandonat masina.

Initial, ambulanta a fost chemata de un barbat pentru concubina sa in varsta de 16 ani, ce acuza metroragie. Nervos ca s-a certat cu centralista Serviciului de Urgente, barbatul a ales ca in momentul sosirii ambulantei sa se razbune.

Individul din Negresti a chemat cinci prieteni inarmati cu arme albe si in momentul in care echipajul medical a ajuns la fata locului, s-au napustit asupra lor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Agresorii s-au urcat in autosanitara si au incercat sa-l injunghie pe asistenul medical.

Cadrele medicale au fugit trei kilometri pe jos pana la statia de ambulanta, iar apoi au cerut ajutorul politistilor pentru a recupera ambulanta.

Spre miezul noptii, cadrele medicale s-au intors in gospodaria vasluianului, si chiar daca au fost la un pas de moarte, acestia i-au acordat ingrijiri medicale tinerei de 16 ani.

Tanara a fost ulterior transportata la Spitalul de Urgenta din Vaslui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI