Close sidebar
Close sidebar

Caz halucinant la Calarasi! Pentru ca nu a putut sa scoata banii de pe un cont al unui decedat desi era imputernicit, un barbat a adus cosciugul cu trupul neinsufletit in fata bancii!

Desi totul pare desprins din comediile negre ale lui Kusturica, cazul halucinant s-a petrecut zilele trecute la Calarasi.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"E o situatie de neconceput in Romania! Si-a strans economiile cu ajutorul meu la banca, ieri a decedat. Am venit, imputernicit fiind, sa-i ridic suma de bani pe care o are in cont, iar lucratoarea de la sucursala bancii m-a refuzat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Am ajuns la aceasta masura extrema si de ras, pe undeva, ca sa vada toti romanii unde isi tin banii, care nu sunt in siguranta. Si sa ne raspunda banca ce va face cu aceasta suma de bani, in conditiile in care eu nu pot sa-i iau!", a declarat barbatul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI