Close sidebar
Close sidebar

Caz incredibil intr-un cimitir din Constanta! Pe cruci au aparut notificari de plata a taxei anuale!

Din pacate nu este o gluma! Pe crucile unui cimitir din Constanta au aparut hartii prin care concesionarii locurilor de veci sunt somati sa-si achite taxele!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Avand in vedere ca sunteti concesionarul unui loc de veci aflat in Cimitirul Municipal Constanta, aveti de achitat o taxa anuala pentru intretinerea cimitirului (paza, iluminat, apa, intretinere alei). Pe aceasta cale, va adresam rugamintea, in regim de urgenta, sa asigurati plata taxei anuale", se arata in notificarea de plata.
 
Un barbat care a venit sa isi planga dorul pentru sotia decedata i-a vazut pe cei care lipeau afisele si nu s-a putut sa se abtina sa nu rada la cat de ridicola este situatia.
 
"La oamenii astia nu a mai venit nimeni la mormant de 5 ani. Am inteles ca nu au avut copii. Asa ca cine sa plateasca? Tot ei saracii? O sa va achite nota de plata de pe lumea cealalta", a declarat barbatul, citat de constantadeazi.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI