Un barbat a relatat aseara pe Facebook o intamplare care ar fi greu de crezut ca s-ar putea petrece in Romania anului 2018, daca nu ar fi fost insotita si de poze si filmari concludente.

Barbatul s-a prezentat la Urgente la Spitalul din Pucioasa, impreuna cu sotia sa insarcinata in 7 luni si cu bunica ei, intrucat batrana se simtea rau.

Dupa ce i s-a facut o perfuzie, barbatul a cerut sa fie consultata si de un medic chirurg, pentru a fi sigur ca totul este in regula. Numai ca medicul de garda a parut putin deranjat de faptul ca i-a fost perturbat somnul, astfel ca s-a napustit cu pumnii asupra barbatului. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mai mult, medicul i-ar fi spus sotiei insarcinate ca "va naste un handicapat", dupa care ar fi incercat sa o loveasca cu piciorul in burta. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si