Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Brașov: Un bărbat a lovit o fetiță de 10 ani cu toporul

Un bărbat cu vârsta de 24 de ani din Brașov a fost arestat, miercuri, de către polițiști. Acesta este acuzat că ar fi aruncat cu un topor către o fetiță de 10 ani. Copila a fugit, dar agresorul a prins-o și a lovit-o de mai multe ori cu un topor.

Alina Raducu,

Caz șocant în Brașov: Un bărbat a lovit o fetiță de 10 ani cu toporul

DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a admis, miercuri, arestarea pe o perioadă de 30 de zile a agresorului în vârstă de 24 de ani. Tânărul este acuzat de tentativă de omor.

Marți, bărbatul se afla în municipiul Săcele, când a aruncat cu toporul spre o fetiță de 10 ani, însă nu a reușit să o nimerească. Copila a început să o ia la fugă, timp în care tânărul a urmărit-o reușind să o prindă și să o lovească. Agresorul a lovit fetița cu toporul în cap, în timp ce fata se ținea de un gard pentru a-și menține echilibrul, astfel a mai fost lovită de două ori cu toporul în spate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI