Close sidebar
Close sidebar

Caz șocant în Mureș: Un tânăr fără permis auto a ucis un om și l-a abandonat în șanț

Duminică, 12 septembrie 2021, un tânăr din Mureș a ucis un bărbat în timp ce conducea fără permis auto și a fugit de la locul faptei. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit într-un șanț abia după trei zile.

Andreea Bolocan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Teribila crimă s-a petrecut duminică seara, 12 septembrie 2021, în jurul orei 21.00, în afara localității Chețani. Un tânăr de 25 de ani, din localitatea Luduș, se întorcea acasă de la prietena lui din Turda. A lovit un bărbat care traversa drumul printr-un loc nepermis, însă nu a oprit maşina și l-a lovit mortal.

Mecanicii auto au sesizat poliția cu privire la crima produsă de băiat

Cei care au realizat că s-ar fi întâmplat ceva grav cu mașina condusă de către tânărul fără permis auto au fost chiar mecanicii de la service-ul unde tânărul și-a dus mașina să o repare imediat după teribila fapta comisă de acesta.

Mecanicii au apelat la autorități imediat, iar poliția a început să facă cercetările.

Poliția română [Sursa foto: bzi.ro]

Citeste si: Excavator, lovit de tren în Galați. Șoferul, cu permisul suspendat, a murit pe loc

Astfel, A doua zi, tânărul a mers cu maşina la un service auto. Mecanicii au văzut urmele de lovitură şi au intrat la bănuieli.

Au anunţat poliţiştii care au încercat să dea de proprietarul maşinii.

A răspuns mama tânărului care le-a spus că fiul său ar fi lovit ceva pe drum, dar nu şi-a dat seama ce. Tot femeia le-a indicat agenţilor şi locul unde s-a întâmplat nenorocirea.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

”Poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Emanuela Fărcaș, IPJ Mureș.

Cel care a murit călcat de mașină era un om al străzii

Abia ieri, 15 septembrie, a fost găsit trupul neînsuflețit al victimei de 48 de ani. Se pare că victima ar fi fost om al străzii.

Cadavrul acestuia a fost dus la IML Târgu Mureș pentru necropsie.

Crimă în Mureș [Sursa foto: mainnews.ro]

Citeste si: Copil de 5 ani, lovit de o mașină în Hunedoara- FOTO

Tânărul a fost reţinut pentru comiterea mai multor infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului acccidentului şi conducere fără permis. De asemenea, astăzi urmează ca tânărul în vârstă de 25 de ani să fie prezentat instanței de judecată.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI