Close sidebar
Close sidebar

Cazul șocant al unui băiețel. La 3 ani este obligat de mamă să se sinucidă: „Nu plânge, mamă. Eu o să râd că tu o să te odihneşti. Te rog foarte frumos, o dată, mamă."

Într-o localitate din nordul ţării o mamă şi-a obligat băieţelul de trei ani să se sinucidă, iar scena a fost filmată chiar de ea. Femeia a trimis imaginile video rudelor, iar în cele din urmă acestea au ajuns pe reţelele de socializare, relatează publika.md.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nu plânge, mamă. Eu o să râd că tu o să te odihneşti. Te rog foarte frumos, o dată, mamă."

În cele din urmă, mama copilului a renunţat la planul odios. După ce imaginile au devenit publice, aproape de miezul nopţii, a fost alertată poliţia. Oamenii legii nu au stabilit cu exactitate ce anume a determinat-o pe mamă să recurgă la acest gest cumplit. Totul ar fi început după o ceartă cu rudele.

Citeste si: Anunț CFR: Sunt în derulare programe de modernizare a 636 de poduri şi podeţe feroviare

„Pe parcursul zilei au avut oaspeţi nişte rude. Din spusele femeii au stat la masă, iar apoi a apărut un conflict spontan între ea şi cumnata sa, iar apoi rudele au plecat.

După, femeia de 27 de ani, fiind agitată şi în urma emoţiilor negative a săvârşit acţiunile pe care le-a şi filmat", a spus IRINA BURDUJAN, ofiţer de presă IP.

Mama își regretă gestul necugetat

„Ea era deja liniştită şi mă ruga să nu-i luăm copilul, că ea nu-i face nimic şi copilul plângea tot după mama. A căzut în genunchi şi ţinea copilul strâns şi spunea vă rog frumos lăsaţi-l acasă."

a declarat asistenta socială, ajunsă la casa femeii.

După acest caz, mama copilului a fost transportată la spitalul raional pentru investigaţii. În prezent, micuţul se află în siguranţă şi este la mătuşa lui. Primarul localităţii şi asistentul social ne-au declarat că femeia de 27 de ani îşi creştea singură copilul şi locuia de ceva vreme la bunicul ei de 83 de ani.

Autorităţile, deşi nu-i justifică gestul, cred că băiețelul trebuie să rămână cu mama.

Citeste si: Tânără spulberată de tren în Voluntari în același loc încare a murit și prietenul ei

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Nu am observat-o să consume alcool sau alte probleme să aibă. E o familie normală, dacă nu exemplară. Chiar la primul tunet să despărţim copilul de mamă cred că nu e normal", a spus primarul localității.

De altfel, vecinii femeii aveau o părere bună despre ea:

„Parcă îmi pare că copilul e mai bine lângă mamă. După cum ea îl îngrijea, şi nu ştiu ce o făcută să faca asta, dar cred că e insinuare."

Vecinii au confirmat faptul că femeia avea grijă de copil, însă au mai spus că certurile şi chefurile erau la ordinea zilei în această casă.

„Are grijă de copil, îl duce la grădiniţă, îl poartă curăţel."

„De când a venit şi-a găsit prieteni în aşa mod că e băutură şi bărdacu, bărdacului. M-am dus să-mi iau câteva fire de pătrunjel din grădină, dar ea a început, să mă scuzaţi de cuvinte, dar spune iată a ieşit căţeaua."

Citeste si: Cum vor fi mașinile viitorului?

„Striga la copil. Nu a procedat frumos. Ne făcea cotonoage, ne făcea şchioape. Câţi bărbaţi stăteau aici la rând, muzică. Nu e femeia ca lumea."

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Comisia pentru protecția copilului aflat în dificultate se va întruni în şedinţă și va decide pașii următori pentru a asigura protecția și suportul necesar băiețelului. În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru violenţă în familie, iar femeia riscă până la trei ani de puşcărie.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI