Close sidebar
Close sidebar

Ce a apărut pe pagina lui Tudor, băiatul găsit mort într-un lac

Părinții lui Tudor Niream, băiatul care a fost găsit mort în luna februarie în apele lacului de acumulare Vîrşolţ, în zona cantoanelor, nu vor putea trece niciodată peste pierderea suferită.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Chiar și în mediul online, moarte copilului este semnalată. Mai concret, pe pagina de Facebook a copilului apare un mesaj dureros. "We hope that people who love Tudor will find comfort in visiting his profile to remember and celebrate his life" (nr. Sperăm ca oamenii care l-au iubit pe Tudor să se simtă în regulă când îi vizitează profilul de Facebook și să-și amintească să-i celebreze viața".

Familia, momente dramatice

Părinții lui Tudor au ales să părăsească mediul online și să se abțină de la declarații.  "Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz.


Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia", a fost mesajul pe care l-a postat unchiul său la scurt timp după ce a aflat vestea morții lui Tudor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI