Close sidebar
Close sidebar

Ce a facut acest barbat pentru a scapa de sotia sa este incredibil. Timp de 10 ani, familia l-a crezut mort

Un barbat a luat in urma cu 10 ani o masura extrema pentru a scapa de sotia sa care incepuse sa il controleze. Ani de zile, familia l-a crezut mort.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Malcom Applegate a plecat de acasa fara sa anunte pe nimeni si si-a facut veacul intr-o padure, langa un camin pentru batrani, unde s-a angajat ca gradinar. El a dormit langa camin timp de 10 ani, pana s-a mutat la un adapost pentru oamenii fara casa din sudul Londrei, relateaza indy100, citat de Digi24.
Dupa 10 ani, barbatul a luat legatura cu sora sa care il credea mort.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Am lucrat ca gradinar timp de 25 de ani. Imi iubeam jobul si inca imi place gradinaritul. Cand m-am casatorit, viata mea a devenit instabila. Cu cat munceam mai mult, cu atat sotia mea se enerva mai rau- nu-i placea sa lipsesc mult de acasa. Incepuse sa incerce sa ma controleze si imi cerea sa muncesc mai putin. Dupa o perioada lunga in care am incercat sa pastrez casnicia, m-am decis sa plec de tot.

Fara sa spun vreun cuvant cuiva, nici macar familiei, mi-am facut bagajul si am plecat. Am lipsit 10 ani. Am campat in padure, langa Kingston si am lucram ca gradinar la caminul pentru batrani de acolo”, povesteste barbatul.

Acum Malcom s-a mutat la un adapost al oamenilor strazii unde ajuta cu ce poate si strange bani pentru caritate.


„Munca mea de acum este sa fac lucruri marunte, sa ajut unde e nevoie de mine. In timpul liber imi place sa strang bani de la sponsori pentru a-i dona alte adaposturi pentru cei neajutorati. Ultima oara am strans 300 de lire”, spune barbatul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI