Close sidebar
Close sidebar

Ce a patit romanul care a comis jaful secolului in Paris. Primele imagini din timpul furtului

Romanul care a comis jaful secolului in Paris a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT. George Ploscaru este acuzat ca a furat dintr-un magazin din Paris al marcii ”De Grisogono” bijuterii in valoare de peste 5 milioane de euro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii DIICOT l-au trimis in judecata pe romanul care a comis jaful secolului in Paris. George Ploscaru este acuzat de constituire a unui  grup infractional organizat, furt calificat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic si instigare la divulgare a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice. Procurorii au decis sa ii trimita in judecata si pe Gigi-Danut Negut, acuzat de tainuire, si pe Andrei Munteanu, acuzat de acces ilegal la un sistem informatic si divulgare a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

George Ploscaru este acuzat ca in data de 30 decembrie 2016 a furat dintr-un magazin din Paris al marcii ”De Grisogono” bijuterii in valoare de peste 5 milioane de euro. Barbatul din Prahova are antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru fapte similare in Franta, Italia, Germania, Turcia si Ungaria, se arata in documentele procurorilor DIICOT care au obtinut arestarea preventiva a barbatului.
Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI