Joi seara, 16 noiembrie, un bărbat asupra căruia existau bănuieli că ar avea legătură cu moartea lui Adrian Kreiner a fost identificat în județul Dolj. Anchetatorii îi caută pe toți cei vinovați. Există suspiciunea ca unii dintre ei să fi părăsit țara.

Adrian Kreiner

Adrian Kreiner

Ce au făcut asasinii înainte de crimă?

Anchetatorii au deslușit filmul asasinatului. Aceștia au analizat zile întregi imaginile, au strâns probe importante în încercarea de a-i prinde cât mai repede pe cei cinci suspecţi, mai exact 4 bărbaţi şi o femeie care au plecat de la Dumbrăviţa, judeţul

Timiş, cu o maşină pe care au lăsat-o la Deva, județul Hunedoara.

,,În data de 04.11.2023, cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți. Un autoturism a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu fi intrat pe raza orașului Sibiu.

Au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți, suspect care nu a participat la săvârșirea faptei, după care au ajuns în parcarea Promenada Mall Șelimbăr în jurul orei 17.30. După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți.

După ce a preluat apartamentul închiriat de la proprietar, suspecta și șoferul au părăsit municipiul Sibiu cu autoturismul cu care veniseră, lăsându-i în apartamentul închiriat pe cei trei suspecți. Aceștia au rămas în apartament până în jurul orelor 00.00 ale zilei de 05.11.2023, când au plecat pe jos spre strada Moldoveanu, unde locuia victima.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În jurul orei 00.30 minute, cei trei suspecți au sărit gardul și au pătruns în imobilul nelocuit cu nr. 11, situat vis-a –vis de locuința victimei și apoi au urcat în podul imobilului, pe o scară laterală. Din acel moment și până în noaptea de 06.11.2023, suspecții au supravegheat locuința victimei la intervale diferite de timp, având și perioade în care au părăsit imobilul pentru a merge să cumpere diferite produse alimentare'', se arată în comunicatul de presă.

Citește și: Informații noi în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. S-a aflat persoana care stă în spatele morții omului de afaceri

Ce greșeli au făcut asasinii lui Adrian Kreiner în noaptea atacului?

Cei trei indivizi au încercat să pună toate detaliile la punct, însă anchetatorii au depistat anumite greșeli.

Adrian Kreiner

Adrian Kreiner

Ei erau acoperiți cu cagule în momentul atacului și au tăiat chiar conexiunea camerelor de supraveghere pentru a nu putea fi depistați. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Ce urmăreau, de fapt, criminalii lui Adrian Kreiner? Ce i-au spus în momentul atacului fiicei afaceristului

”Orice infractor atunci când comite o infracțiune de cele mai multe ori face greșeli, pentru că tensiunea sub care el acționează, adrenalina, situațiile neprevăzute îl fac de multe ori să ia decizii care nu sunt total greșite, dar unele probabil că sunt greșite. Și de aici, șansa anchetatorilor de a ajunge mai repede la el, pentru că de ajuns la autori se ajunge.

E adevărat că în unele situații se ajunge foarte greu, foarte, foarte rar nu prea se ajunge, sau dacă se ajunge, nu există suficiente probe, dar de cele mai multe ori, în 98% din situații se ajunge la autor, și totodată sunt administrate și probe”, a explicat  în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, criminologul Dan Antonescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si