Close sidebar
Close sidebar

Ce avere are Marius Iacob, adjunctul Laurei Codruta Kovesi! Anul trecut a incasat in jur de 50.000 de euro!

Marius Iacob, procuror- sef adjunct la DNA, a castigat anul trecut 215.000 de lei, din care 153.432 lei din salariu iar restul, din venituri restante obtinute in urma unor hotarari judecatoresti.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel procurorul a incasat 27.647 lei de la Parchetul General, 12.866 de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si 20.819 de la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Magistratul nu este casatorit si nu are copii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

El detine un apartament de 75 de mp cumparat in anul 2006 si o masina de teren fabricata in 2010, achizitionata in septembrie 2015.

Iacob a vandut anul trecut un autoturism nemtesc unei persoane fizice, cu 6.500 de euro, tot in septembrie 2015.

Magistratul are economii personale de 5.000 de euro si 40.000 de lei, precum si conturi la Banca Romaneasca, de 1.2830,50 lei si altul in euro, cu 0 lei.

Marius Iacob este la fel de cunoscut ca sefa lui, Laura Codruta Kovesi.In urma cu ceva timp, cand era procuror-sef al Sectiei Urmarire Penala, Criminalistica de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a instrumentat controversatul caz Elodia, speta ce l-a transformat intr-un personaj "vanat" de jurnalisti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI