Close sidebar
Close sidebar

Ce AVERE avea fostul șef DNA care s-a sinucis

Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis în dimineața zilei de vineri, 15 martie, aruncându-se de la etajul 6 al clădirii unde lucra.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Tamas Schiffbeck s-a aruncat vineri dimineață în gol de la etajul 6 al clădirii Direcției Naționale Anticorupție Timișoara, aflată în zona centrală a orașului. Aparent, acesta s-ar fi aruncat chiar de la fereastra biroului său.

Citeste si: Detalii ȘOCANTE despre sinuciderea fostului șef DNA Timișoara! Motivul CRUNT pentru care a decis să își pună capăt zilelor!

Potrivit declarației sale de avere, bărbatul deținea un teren de 278 mp în Timișoara. Tot în această locație, fostul procuror DNA a reușit să achiziționeze două clădiri de 62 mp și, respectiv, de 166 mp. În materie de clădiri, acesta mai deține una în Viena de 48 mp. Acestea au fost cumpărate împreună cu soția sa, Mihaela Schiffbeck.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Declarația sa de avere arată că procurorul avea o singură mașină, o Dacia Duster. Autovehiculul a fost cumpărat prin leasing în valoare de 83.844 lei.

Din punct de vedere material, atât soția sa, cât și el stăteau bine. Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck avea un salariu anul de 142.547

de lei. Potrivit calculelor Bugetul.ro, acesta avea un venit lunar de aproximativ 11.878 lei.

Pe de altă parte, soția sa are un venit anual de 62.520 de lei, aproximativ 5.210 lei pe lună.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI