Close sidebar
Close sidebar

Ce avere uriasa are Elena Udrea! A plecat din Romania si a fost retinuta de Interpol in Costa Rica!

Mutata din Romania tocmai in Costa Rica, loc in care a fost, de altfel, retinuta de Interpol, Elena Udrea a renuntat la o avere uriasa pe care o stransese in Romania.

Radu C. Munteanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai exact, conform declaratiei sale de avere, completata ultima oara pe 18 ianuarie 2017, pe cand mai era deputat in Romania, Elena Udrea a acumulat o bogatie fabuloasa.

Astfel, fosta diva a politicii romanesti detine patru terenuri agricole in judetul Calarasi, care insumeaza aproximativ 41 de hectare. Mai mult, in Bucuresti se poate lauda cu patru terenuri intravilane care, in total, depasesc 10.000 de mp. Proprietatile imobiliare ale Elenei Udrea nu se opresc insa aici, ci ea mai are si o patrime dintr-un imobil de 635 de mp, din Capitala, obtinut in urma partajului de Dorin Cocos, la fel obtinand si alte doua imobile din Bucuresti (vandute intre timp cu 255.000 de euro), precum si doua masini.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform declaratiei de avere, Elena Udrea mai are si bijuterii din aur si argint in valoare de aproximativ 100.000 de euro, obtinute pana in anul 2016
Mai mult, Elena Udrea, conform declaratiei de avere, a acordat imprumuturi in nume personal in valoare de  3.637.469 lei si 280.000 de euro, are parti sociale in patru firme si venituri – 142.000 de lei- din inchirirea unui imobil din Bucuresti.

Elena Udrea si Alina Bica, retinute de Interpol in Costa Rica

Conform Organismului de Investigatii Judiciare din Costa Rica, Elena Udrea, acuzata de luare de mita si abuz in serviciu, a fost retinuta pe strada la ora locala 10:00 (n.r.- ora 19:00 in Romania). Alina Bica, acuzata de luare de mita si coruptie, a fost retinuta tot pe strada, patru ore mai tarziu.

Actiunea a fost realizata in colaborare cu Directia de Informatii si de Securitate Nationala.
In imaginile video surprinse in timpul interventiei, Elena Udrea apare cu caruciorul in care se afla fetita ei.
Elena Udrea si Alina Bica au fost duse la Tribunalul Penal din San José- Costa Rica. Ele vor fi audiate de catre instanta si vor fi dispuse masuri ulterioare. Cele doua au fost investigate, supravegheate si monitorizate de autoritatile din Costa Rica.

Avocatul care o reprezinta pe Elena Udrea: Nu va fi extradata

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, sustine ca nu exista nicio sansa ca fostul ministru al Turismului sa fie extradata.

"Probabil vor fi urmate procedurile prevazute de legea din Costa Rica, dar ele nu pot fi mult diferite de procedurile care au fost in Serbia in cazul Sebi Ghita", a declarat Veronel Radulescu la Realitatea TV.

Elena Udrea a anuntat in 20 septembrie ca a nascut o fetita, avocatul ei, Veronel Radulescu, declarand ca din acel moment nu mai exista nicio sansa ca aceasta sa fie extradata, intrucat copilul va primi cetatenie costaricana, iar statul nu va permite separarea lui de mama.

Elena Udrea a fost condamnata pe 5 iunie de instanta suprema la sase ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul “Gala Bute” si se afla in Costa Rica din luna februarie, fiind data in urmarire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI