Fostul prezentator tv Andrei Zaharescu a fost numit consul general al Romaniei la Cape Town, in Africa de Sud, in noiembrie 2013, dupa ce ocupase functia de purtator de cuvant al Guvernului. In declaratia de avere care s-a referit la veniturile din 2014, Zaharescu a completat ca a castigat 45.420 de dolari (3.785 USD pe luna). In 2015, consulul Zaharescu a avut un venit de 54.053 dolari (4.504 USD pe luna), adica o crestere salariala lunara de 719 dolari.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Trendul s-a mentinut si in 2016, asa cum reiese din ultima declaratie de avere depusa de Zaharescu. Astfel, el a completat ca a incasat 57.289 de dolari, ceea ce inseamna ca  venitul sau lunar a crescut din nou, pana la 4.774 USD. La rubrica veniturilor sotiei, Zaharescu nu a completat nimic, semn ca nu si-a oficializat relatia cu partenera sa de viata, avocata Cosmina Ionescu, care i-a daruit un baietel.

In rest, declaratia de avere este goala, pe numele lui Zaharescu neexistand bunuri mobile, imobile, bijuterii sau active financiare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si