Cornel Bleajă este un fost lider al PSD Teleorman și profesor de fizică. Acesta a fost arestat pentru agresiune sexuală, după ce elevele sale minore l-au reclamat. 

Fetele erau pipăite de fostul lider PSD, în vârstă de 47 de ani, iar acestea, în ciuda faptului că au încercat să se comporte normal, să își ascundă frustările, au izbucnit. Familiile victimelor au aflat de dramele prin care acestea treceau, mai ales că nu își mai doreau să meargă la școală.

Profesorul își atingea victimele minore, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, în zonele intime și le săruta ori de câte ori avea ocazia.

Citește și: Patru persoane din Constanța au fost reținute, după ce au obligat opt minori să cerșească. Gruparea infracțională acționa în stațiunile de pe litoral

Fetele refuzau să mai meargă la şcoală

Copilului începuse să îi fie foarte frică să mai meargă la ora dânsului. Să aibe nişte somatizări, un tremurat, ameţeală, stări de plâns. Se ascundea cu mâinile în zona sânilor. Lua haine groase pe ea ca să nu-i atragă atenţia. Îmi spunea că profesorul de fizică vine şi îi făcea masaj pe umeri. Şi apoi cobora cu mânile spre sân. O scotea la tabla şi o dădea exemplu colegilor şi îi ştergea mâinile pe fund”, a povestit bunicul fetei de 13 ani pentru Observator News.

Procurorii au la dosar dovezi incriminatorii  importante, extrase de pe grupurile de Whatsapp unde fetele discutau despre dramele prin care treceau. 

Citește și: Declarațiile cutremurătoare ale unei fete care a scăpat de la agenția de modele a lui Morel Bolea. „Am tăcut și am făcut”

Discuția fetelor de pe grupul de Whatsapp

„- Fetelor, pe câte de aici v-a atins domnul Bleajă?

-Pe mine!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

-Eu!

-Pe fata aia domnul Bleajă a tras-o într-un colţ, a luat-o în braţe şi a pupat-o!

-Eu am văzut că a urcat mai sus şi i-a atins sânii!

-Ţi-a atins sânii?

- Da!

- Eu am încercat să mă feresc! Mă ghemuiam pe cât puteam în bancă. 

-Am auzit că o mamă a fost la director să spună ce s-a întâmplat şi directorul i-a spus: <<Ce mai vreţi? Bani? Nu vă e de ajuns?>>”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cum l-au găsit procurorii DIICOT pe "guru" de la Iași: înconjurat de 11 tinere și cu sume uriașe de bani în casă

„Într-adevăr, avea o relație apropiată cu ei”

Într-adevăr, avea o relaţie apropiată cu ei. Nicio secundă nu am simţit că ar fi ceva nepotrivit”, a spus un profesor de la Școala Nr. 3 Zimnicea.

A făcut nişte greşeli şi ceea ce s-a incriminat este posibil să fie adevărat”, a menționat Sorin Ilie, inspectorul general al ISJ TR.

Nu a avut niciun fel de abateri disciplinare până la momentul acesta”, a menționat Camelia Râcu, director adjunct.

Părinții elevelor se tem că bărbatul era de mai demult un prădător sexual.

Citește și: Clipe de coșmar pentru un elev de 15 ani din Brăila! A fost înjunghiat în pauză, chiar de către un coleg de clasă. Agresorul s-a întors apoi la ore, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si