Close sidebar
Close sidebar

"Ce faci in weekend" - Afla de la noi cele mai cool locuri de petrecut finalul de saptamana. N-ai voie sa le ratezi!

Rubrica ştirilor kanal D " Ce faci în weekend" a ajuns la ediţia numărul 100! Sunt aproape doi ani de când Ilinca Obădescu vine cu cele năstruşnice idei şi sfaturi pentru timpul liber! La multe înainte, Ilinca! Dar ca să revenim la weekendul care se apropie, iată ce trebuie să faceţi, doamnelor şi domnişoarelor, pentru a-i impresiona pe domni în orice împrejurare!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Doamnelor si domnilor, daca sunteti printre norocosii care evadeaza la mare in weekend, aflati ca sambata se organizeaza o petrecere cu spuma pe o plaja de fitze din Constanta! Animatoarele vor face show in clabuci iar invitati la marea distractie sunteti chiar dvs!

OANA CRAIOVEANU, manager plaja: saptamana aceasta avem petrecerea specifica noua pe care o facem din 2013, e spuma party unde va invit pe toti ca sa ne distram si sa ne balacim in spuma ca sa zic asa

Mi se pare ceva atat de superb incat ar trebui sa se intample mult mai des

OANA CRAIOVEANU, manager plaja: multe tunuri cu spuma, fluiere si tot ce trebuie sa avem pentru genul asta de petrecere. Suntem singurii de pe litoral care facem astfel de petrecere


Dupa asemenea imagini, cui nu ii este pofta sa ajunga la malul marii? Dar inainte de a porni la drum, domnisoarelor tineti cont de sfatul stilistilor.
Nu stiti CE COSTUM DE BAIE VI SE POTRIVESTE? Am pregatit cateva sfaturi si trucuri pentru a va ajuta sa va alegeti costumul de baie potrivit formelor dvs.
1,5min


Preferati tinute sic? Atunci trebuie sa mergeti la skirtbike-ul din Baia Mare! Doamnele si domnisoarele sunt invitate să pedaleze in fustă sau rochie, cu tocuri sau balerini, pălării sau esarfe. Si domnii au un rol să le ofere sprijinul lor sau, chiar si flori.


Loredana Ionescu- coordoator eveniment Skirt Bike: Duminica de la ora 17, le asteptam pe fete pe camoul Tineretului, langa muzeul de Etografie. Vom organiza si un picnic biciclist, ne-am dorit sa petrecem mai mult timp cu fetele si le oferim si un concert, vor fi alaturi de noi si baietii de la Rollin Papers, trei baieti care vor canta pentru noi

Va mai amintiti de jocurile copilariei? Ce spuneti daca un astfel de joc este acum un mod de relaxare pentru adulti?

Alin Barbu- organizator: "airsoftul e un joc minunat,
cine nu a incercat pana acum le recomand, merita. Jocul de astazi e un joc simplu; se joaca<"domination">, se captureaza steagurile; echipa care captureaza cate un steag va fi cronometrata, iar la sfarsitul jocului cine are cel mai mult timp, castiga."


"Chiar daca este doar un sport, airsoftul are reguli care trebuie respectate cu strictete. Purtarea ochelarilor de protectie este absolut obligatorie, pe toata durata desfasurarii jocului."


Paul Cristea- medic chirurg: "In viata de zi cu zi sunt medic chirurg; se impaca ok, nu are nici o legatura, singurul lucru e ca trebuie sa am mai multa grija pe teren sa nu-mi lovesc mainile."

O cale placuta de a petrece cateva ore in aer liber, la iarba verde, impreuna cu prietenii si familia, poate fi gratarul de weekend! Dar, pentru ca iesirea sa fie perfecta, uitati de mititei si pregatiti un adevarat dezmat culinar!


Acesteau au fost recomadarile mele numai bune sa va mearga la suflet! Pana saptamana viitoare va urez weekend placut!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI