Close sidebar
Close sidebar

Ce i-a spus Ionela Prodan lui Aurelian Preda cu doar cateva luni inainte de moartea cantaretului! “Sa nu te prapadesti singur”!

In urma cu doi ani, Ionela Prodan a incercat sa ii fie alaturi lui Aurelian Preda in lupta acestuia cu un cancer la pancreas, surprinzator, aceeasi boala de care avea sa moara acum si artista.

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurelian Preda a murit, in septembrie 2016, la Viena. Indragitul cantaret de muzica populara, bolnav de cancer, a incercat sa isi prelungeasca viata cu ajutorul medicilor austrieci, insa tratamentul si interventiile disperate ale specialistilor nu au mai avut niciun efect asupra organismului sau. "Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 46 de ani, dar destinul a fost necrutator cu el. Dumnezeu sa-l odihneasca", au spus, atunci, apropiatii lui Preda, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ionela Prodan a fost devastata de boala lui Aurelian Preda! Cand a aflat ca este bolnav!

Cu vreo cateva luni inainte de a se stinge pe patul de spital din Austria, Aurelia Preda s-a intalnit cu Ionela Prodan la o emisiune de televiziune.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Intr-una din pauzele de publicitate, Preda i-a spus cantaretei ca sufera de o maladie la pancreas si ca ii este foarte frica de ceea ce va urma- tratamente si o interventie chirurgicala in strainatate.

Atunci, Ionela Prodan a fost devastata de boala lui Aurelian Preda!  “L-a privit cu multa mila si parca nu ii venea sa creada ce aude. I-a zis ca daca are nevoie de orice de la ea sa ii ceara si, apoi, l-a sfatuit un lucru. “Vezi unde te duci, Aureliane, sa fie cineva impreuna cu tine, Doamne fereste, sa nu te prapadesti singur”, au fost cuvintele sale.

Pe urma, l-a luat de mana si l-a imbarbatat. Asa era Ionela, o persoana puternica”, au dezvaluit oamenii de la fata locului, care, acum, rememoreaza momentele de la vremea respectiva si spun cat crud a fost destinul ca regina muzicii populare din Dabuleni sa moara de aceeasi boala ca si regretatul artist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI