Prima masina straina a lui Gigi Becali, cu care acesta circula pe strazile din Bucuresti imediat dupa Revolutie, a fost un Mercedes 190 de culoare neagra. Despre masina lui, Gigi Becali a povestit intr-un filmulet, difuzat in urma cu ceva timp intr-o emisiune tv.

Cel supranumit “latifundiarul din Pipera” spunea in filmulet ca masina, fabricata in 1986 avea atunci 155.000 de kilometri la bord.

Becali povestea ca era una dintre cele mai frumoase masini din Bucuresti la acea ora si ca numeroase persoane s-au aratat interesate de a-i cumpara limuzina, pe care el o achizitionase din Germania cu 15.000 de marci.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De atunci, gusturile lui Gigi Becali s-au schimbat. Masina pe care o conduce acum este un Mercedes-Maybach S500, pe care l-a cumparat in 2016. Pretul de pornire al acestei limuzine este de 138.000 de euro, dar in functie de dotari, se poate ajunge si la 200.000 de euro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si