Close sidebar
Close sidebar

Ce n-ar trebui sa postezi niciodata pe retelele de socializare. Va puteti trezi fara loc de munca si sa nu stiti de ce. Aveti mare grija ce informatii distribuiti

Daca vrei sa ai parte de o viata linistita, ar fi bine sa eviti sa postezi anumite informatii pe retelele de socializare. Este extrem de important sa fiti atenti la setarile privind securitatea si ce fel de informatii transmiteti.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Faptul ca nu trebuie sa postrati adresa voastra pare un lucru cunoscut de toata lumea, insa oamenii mai fac si lucruri prostesti din cand in cand. Ce trebuie sa evitati sa postati pe retelele de socializare.

Pasaportul sau permisul de conducere nu trebuie sa apara nicium in pozele de pe Facebook. Se pot replica foarte usor, relateaza The Independent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nici faptul ca sunteti plecati in vacanta nu ar trebui afisat pe retelele de socializare. In acest fel, hotii pot afla chiar de la dumneavoastra cat lipsiti de acasa.

Desi s-ar spune ca nimeni nu ar posta detalii bancare, ei bine, asta s-a intamplat.

Hackerii pot folosi orice informatie pentru a intra in contul de dumneavoastra.

O idee la fel de proasta este si cea in care postati un bilet castigator. O tanara din Australia a postat un selfie cu un bilet castigator de 825 de dolari. In poza apararea si un cod scanabil, astfel ca unul dintre „prietenii” ei i-a furat banii.

Aveti grija si ce fotografii cu familia, in special cu copiii vostri, postati pe internet.

Totodata, numeroase persoane au fost concediate pentru ca s-au plans de munca sau de sefi pe Facebook.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI