Close sidebar
Close sidebar

Ce pedeapsa a primit americanul student la Medicina in Constanta, care droga si abuza barbati

Caz socant, descoperit la Constanta in urma unui control de rutina in trafic! Un american, student la Medicina, droga barbati punandu-le in bauturi diverse substante pentru ca apoi sa ii abuzeze sexual.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Studentul american, acuzat ca racola, droga si abuza tineri acostati in cluburile din Mamaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecatoria Constanta a decis initial ca barbatul sa fie plasat sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Magistratii Tribunalului Constanta au hotarat, insa, miercuri, ca americanul, in varsta de 35 de ani, sa fie arestat preventiv, relateaza reporterntv.ro. Tanarul urmeaza cursurile Facultatii de Medicina din Constanta. Potrivit anchetatorilor, barbatul isi prepara singur drogurile in casa.
Totul a inceput pe 10 iunie, in urma unui banal control in trafic. Un tanar a fost oprit de politistii de la Rutiera dupa o tamponare usoara. Acesta era insa incoerent si le-a marturisit politistilor ca ar fi fost drogat de un strain intalnit in club. Desi ar fi putut foarte usor sa para o scuza, oamenii legii l-au crezut si au decis sa investigheze ipoteza.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Dosarul a capatat si mai multa greutate dupa ce la doar cateva zile, un alt barbat a venit sa reclame la sectie ca un barbat i-ar fi strecurat ceva in bautura, in club, apoi l-ar fi abuzat sexual.
Imediat, oamenii legii au organizat un flagrant, iar duminica seara suspectul, un student american in varsta de 35 de ani, venit la Constanta pentru a studia Medicina, a incercat sa drogheze din nou o victima intr-un club din Mamaia, insa de aceasta data era un politist sub acoperire.

Dupa ce a fost retinut, in locuinta suspectului au descins politistii, care au descoperit zeci de flacoane cu medicamente, dar si 5 laptop-uri, 7 telefoane mobile, dar si diverse sticle cu substante despre care se crede ca ar fi fost folosite pentru a-si droga victimele.

Dimant Etan Tzvi a fost prezentat instantei cu propunere de arestare, insa magistratii au decis sa il puna sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile.

Politistii constanteni continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a barbatului in cauza.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI