Tânăra, care muncea în Germania și venise în țară a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere care efectua controale privind starea tehnică a autovehiculelor, împreună cu inspectorii RAR, informează gorjonline.ro.

Ce pedeapsă a primit femeia din Motru, chiar și după ce a recunoscut fapta?

Petru că BMW pe care-l conducea femeia avea câteva defecțiuni tehnice, șoferița a încercat să-l mituiască pe polițist cu 20 de euro, asta după ce el luase decizia de a-i aplica o amendă și să-i rețină certificatul de înmatriculare, mai precizează sursa menționată mai sus.

Polițistul a sesizat ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Gorj, iar imaginile filmate au confirmat tentativa de mituire.

Pedeapsă mită polițist Motru

Imagine reprezentativă pentru un polițist.

[Sursa foto: iStock]

Totul a avut loc pe data de 11 decembrie anul trecut, atunci când femeia venea acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă, iar pe 27 decembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a finalizat cercetările și a întocmit rechizitoriul prin care a trimis-o în judecată pe tânăra din Motru, sub acuzația de dare de mită. Totodată, un martor a povestit și el despre momentul în care femeia a vrut să-i întindă banii polițistului.

Citește și: Ce mărturii teribile a făcut bărbatul care a găsit rămășițele umane în Dâmbovița? Poliția ia în calcul mai multe ipoteze

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În cele din urmă și femeia a recunoscut cele întâmplate în trafic, așadar judecătorii au luat cauza în pronunțare de la al doilea termen, iar după o săptămână au decis condamnarea acesteia.

Pedeapsă mită polițist Motru

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Cătălin Cherecheș! Fostul edil din Baia Mare ar putea scăpa de condamnarea la închisoare. Ce le-ar fi spus acesta, magistraților

În total, șoferița a primit un an și 4 luni de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de 2 ani, plus muncă neremunerată în folosul comunității la UAT Târgu Jiu – Direcția Publică de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Târgu Jiu, pe o perioadă de 60 de zile.

Potrivit Art. 290. din Codul Penal, promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase, în condiţiile arătate în art. 289, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si