Close sidebar
Close sidebar

Ce pensie incaseaza lunar cea mai batrana mama din Romania. "Este una destul de buna"

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit valoarea pensiei pe care o primeste lunar.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi au existat persoane care au acuzat-o pe Adriana Iliescu ca nu are suficienti bani pentru a-si intretine fiica, femeia este multumita de banii pe care ii primeste si considera ca suma le asigura ei si Elizei un trai decent.

Cea mai batrana mama din Romania primeste lunar suma de 2000 de lei, bani pe care incearca sa ii cheltuie intr-un mod intelept. Femeia nu se plange de bani, ci se declara multumita de veniturile pe care le primeste in fiecare luna. Astfel Eliza poate beneficia de micile bucurii ale copilariei, si nu in ultimul rand, de rechizitele, cartile si hainutele potrivite varstei sale. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Primesc lunar o pensie de aproape 2.000 de lei.Pentru doua persoane nu este o suma foarte mare, dar nici putini. Daca economisim, ne ajung si ne descurcam. Nu avem de ce sa ne plangem, alti pensionari au o situatie mai grea”, a marturisit Adriana Iliescu, potrivit wowbiz.ro. Pentru a face economie, cumpara frecvent din piata, alimentele de care are nevoie.

“Noi cumparam de la piata, inca din perioada verii ne aprovizionam cu tot ce avem nevoie pentru iarna. Cand sunt reduceri la mall, profit si-i cumpar Elizei haine noi”, a mai declarat Adriana Iliescu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI