Close sidebar
Close sidebar

Ce proprietate spectaculoasa a vandut fiica lui George Soros! Vila are 21 de camere, sala de fitness si doua terase!

Evreul american originar din Ungaria este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, cu o avere de aproximativ 25 de miliarde de dolari. Ei bine, barbatul in varsta de 86 de ani si-a construit o reputatie de "papusar" la nivel planetar, care vrea sa stabileasca o noua ordine mondiala.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Numele George Soros este pe buzele tuturor. Barbatul in varsta de 86 de ani este considerat o eminenta care ar conduce lumea din umbra si, prin ONG-urile sale, ar reusi sa destabilizeze guverne, sa instige la proteste si chiar sa porneasca revolutii.

Mai mult decat atat, se spune ca protagonistul nostru ar avea pe statul de plata politicieni, jurnalisti si artisti din toate colturile lumii, dar nimeni, in cazul lui, nu poate spune cu exactitate unde se termina adevarul si incepe setea umana pentru teorii ale conspiratiilor.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

In alta ordine de idei, finantistul cu o avere de peste 24 de miliarde de dolari este tata a cinci copii care s-au bucurat de tot sprijinul lui.

Dintre ei, cel mai mul ii seamana, ca personalitate. fiica lui, Andrea, care face o sumedenie de acte filantropice. Mostenitoarea lui Soros a fost o lunga perioada profesoara de engleza in Qinghai, o provincie din platoul Tibet, apoi a infiintat o fundatie care sustine continuitatea si dezvoltarea culturii, limbii si locurilor zonei, dar si imbunatatirea vietii comunitatilor de

acolo.

Pe langa activitatea filantropica intensa, Andrea a mai iesit in evidenta si cu o tranzactie facuta de curand. Femeia si sotul ei au vandut vila de 8.500 de metri patrati in care locuiau, pentru suma de 20 de milioane de dolari, aproape dublul pretului de achizitie din 2006, adica 11,5 milioane de dolari. Imobilul are sapte dormitoare, opt bai, semineu, sauna, doua terase si o sala de fitness dotata cu aparate de ultima generatie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI