Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cu leii lui Nutu Camataru dupa ce au ajuns la gradina zoologica din Galati

Mai în glumă, mai în serios, Nuţu Cămătaru a devenit bunic. Leii săi, care au ajuns la grădina zoologică din Galaţi au adus pe lume o mândreţe de pui. ##VIDEO19795##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Fiorosul leu care facea sa-nghete sangele-n venele datorinicilor lui Nutu Camataru s-a imblanzit ca o pisica, de cand e tatic. Nicoleta, perechea lui, i-a adus pe lume o mandrete de pui.

Desi, in mod normal, leul nu se implica in cresterea puilor, Nicolae face exceptie.

„Este foarte grijuliu. Este, este ca noi am vrut sa facem curat si nu se poate. Isi protejeaza puiul. N-o lasa pe femela deloc sa iasa”, spune ingrijitoarea gradinii zoologice.

Leii lui Nutu Camataru au spart ghinionul! Dupa 13 ani, in care nicio familie din aceasta specie nu s-a reprodus, animalele interlopului au adus pe lume primul pui.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Suntem foarte fericiti pentru ca ultimul pui de care am avut parte, a aparut acum 13 ani”, a declarat Madalin Serban, directorul gradinii zoologice de la Galati.

Nicolae si Nicoleta au ajuns la zoo Galati in 2013, dupa ce au fost tranchilizati si luati de pe proprietatea lui Nutu Camataru.

Deocamdata micul leu nu a primit un nume. De altfel, abia peste un an, cand ajunge la maturitate, se va sti exact ce sex are.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI