Conducerea Inspectoratului scolar Vrancea a anuntat in aceasra dimineata ca directoarea Liceului de Arte din Focsani si-a dat demisia dar si ca institutia s-a autosesizat si a demarat o ancheta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In functie de concluziile acestei actiuni, de gradul in care faptele se confirma si de gravitatea acestora, Inspectorul scolar Judetean Vrancea va decide in consecinta, respectând intocmai prevederile stipulate in Regulamentul de Organizare si Functionare a Unitatilor de invatamânt Preuniversitar, precum si cele din Legea Educatiei Nationale, cu modificarile si completarile ulterioare, transmite conducerea IsJ Vrancea.

Indiferent de rezultatul final al cercetarii, Inspectoratul scolar Judetean Vrancea condamna categoric si se delimiteaza de astfel de actiuni care dauneaza interesului invatamântului si prestigiului profesiei de dascal, mai transmite conducerea ISJ Vrancea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si