Oamenii cu suflet mare pot schimba vieti! Au demonstrat-o, inca o data, cei care, impresionati de drama tatalui care-si creste singur copila bolnava, au pus mana de la mana si le-au sarit in ajutor.

„A fost o doamna, Roxana Maria. Ne-a adus alimente pentru toamna: faina, zahar, orez, paste fainoase, ceaiuri, biscuiti, de toate”, povesteste barbatul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Insa cea mai mare bucurie a barbatului e ca, in curand, ii va putea asigura fiicei conditii decente. De 15 ani, tatal o spala intr-un lighean, in mijlocul camerei. O aduce in incapere in scaun cu rotile, o ia in brate si cu greu reuseste sa coboare in genunchi ca sa ajunga la apa. Fata nu poate sa stea singura in vanita, asa ca trebuie in acelasi timp sa o tina strans la piept si sa o spele.

In casa deja si-au gasit locul chiuveta si o cada. Mai mult, omul a primit promisiuni si ca iarna nu vor mai ingheta in casa: „Spunea ca are firma de constructii. Mi-a adus cateva materiale si spunea ca o sa-mi aduca niste tigla pentru acoperis, acoperisul fiind mai rau.
Ploua prin el”.

Povestea fetei este sfasietoare. La cei 15 ani, Ana-Maria, cantareste doar 20 de kilograme. Nu poate sa mearga, nu vorbeste si este aproape oarba. In urma cu sase ani, mama a abandonat-o. De atunci, singurul care-o ingrijeste este tatal, si el bolanv. Cu trei interventii chirurgicale pe cord deschis, teoretic, nu are voie sa ridice niciun pai. Practic, isi cara copila, zilnic, in brate, el fiind singurul ei ajutor.

Cea mai mare dorinta a lui este sa ii ofere o baie, unde sa poate sa o ingrijeasca in conditii decente. Din indemnizatia de 1200 de lei pe luna i-a fost imposibil pana acum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si