Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a intamplat cu tatal care isi creste singur fetita in scaun cu rotile dupa ce Kanal D i-a facut cunoscuta povestea lui

Visul tatălui care îşi creşte singur fetiţa bolnavă este pe cale să se îndeplinească! Impresionaţi după ce au văzut la ştirile Kanal D prin ce dramă trece această familie, oameni cu suflet îl vor ajuta pe tată să construiască o baie pentru copila ţinuită în scaunul cu rotile. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii cu suflet mare pot schimba vieti! Au demonstrat-o, inca o data, cei care, impresionati de drama tatalui care-si creste singur copila bolnava, au pus mana de la mana si le-au sarit in ajutor.

„A fost o doamna, Roxana Maria. Ne-a adus alimente pentru toamna: faina, zahar, orez, paste fainoase, ceaiuri, biscuiti, de toate”, povesteste barbatul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Insa cea mai mare bucurie a barbatului e ca, in curand, ii va putea asigura fiicei conditii decente. De 15 ani, tatal o spala intr-un lighean, in mijlocul camerei. O aduce in incapere in scaun cu rotile, o ia in brate si cu greu reuseste sa coboare in genunchi ca sa ajunga la apa. Fata nu poate sa stea singura in vanita, asa ca trebuie in acelasi timp sa o tina strans la piept si sa o spele.

In casa deja si-au gasit locul chiuveta si o cada. Mai mult, omul a primit promisiuni si ca iarna nu vor mai ingheta in casa: „Spunea ca are firma de constructii. Mi-a adus cateva materiale si spunea ca o sa-mi aduca niste tigla pentru acoperis, acoperisul fiind mai rau. Ploua prin el”.

Povestea fetei este sfasietoare.
La cei 15 ani, Ana-Maria, cantareste doar 20 de kilograme. Nu poate sa mearga, nu vorbeste si este aproape oarba. In urma cu sase ani, mama a abandonat-o. De atunci, singurul care-o ingrijeste este tatal, si el bolanv. Cu trei interventii chirurgicale pe cord deschis, teoretic, nu are voie sa ridice niciun pai. Practic, isi cara copila, zilnic, in brate, el fiind singurul ei ajutor.

Cea mai mare dorinta a lui este sa ii ofere o baie, unde sa poate sa o ingrijeasca in conditii decente.
Din indemnizatia de 1200 de lei pe luna i-a fost imposibil pana acum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI