Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla acum cu casa de la Bran a familiei lui Vadim Tudor la o luna de la moartea matusii proprietare. “Incepem sa facem demersuri”

Familia lui Vadim Tudor a inceput demersurile pentru a putea sa reintre in posesia vilei de la Bran, pe care a pierdut-o anul trecut in dauna unei matusi! Acum, femeia a murit, iar fetele “Tribunului” vor sa apeleze la instanta si sa recupereze casa.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

In toamna trecuta, o stire incredibila a aparut in presa din Romania. Vila si terenurile din Bran lasate de Corneliu Vadim Tudor familiei sale au intrat in posesia uneia dintre surorile sale, Lidia Samson si, din acel moment, femeia a facut prapad!
In prima faza, Lidia Samson a dat-o afara din casa cu executorii judecatoresti pe Magdalena Dumitru, sora mijlocie a lui Vadim Tudor, cea care a avut grija de imobil timp de 18 ani, si a lasat-o pe strazi, desi femeia era in varsta si nici nu avea unde sa se duca. Apoi, in mod cu totul surprinzator, femeia si-a pus avocatii sa evalueze casa si sa o puna la vanzare, in ciuda dorintele fetelor regretatului politician, care nici nu ar fi vrut sa auda de asa ceva.

Acea casa este casa mea de vacanta de 18 ani, nu este a ei. Femeia care vrea sa vanda averea tatalui meu este o femeie care nu are treaba cu acea locuinta.

Tata a cumparat casa pe numele ei, atat, ea nu a platit o factura in toti acesti ani. Are o dorinta de razbunare! Este o femeie rea, frustrata, fara copii si nici sot si are nevoie de un test psihologic. Dupa tot ce s-a intamplat, matusa mea care locuia in casa de acolo a venit la Bucuresti, animalele care traiau acolo sunt la adapost. Urmeaza sa facem toate demersurile legale pentru a merge dupa lucrurile noastre.
Ne asteptam ca acea doamna o sa ne faca acest lucru. Noi vrem acum doar sa ne lase sa ne luam lucrurile. Acolo sunt foarte multe amintiri, de la tablouri, carti scrise de tatal meu, poze cu el. Le vrem pentru noi
”, a spus, in octombrie, Lidia Vadim la emisiunea “Teo Show”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din pacate, conflictul nu s-a rezolvat intre cele doua parti luni la rand. Mai mult, nici macar de Sarbatori, Lidia Samson nu a vrut sa le lase pe fetele “Tribunului” sa intre in casa si sa isi ia bunurile. Ca totul sa fie si mai negru, matusa proprietara a decedat, in urma cu o luna, total surprinzator, si a lasat in urma lucrurile total nerezolvate.

Astfel ca, in acest moment, nimeni nu stie ce se va intampla cu vila de la Bran, daca ea va reveni familei lui Vadim sau la mijloc este si un testament!

Casa in continuare este in incertitudine. Noi, familia, am inceput sa facem demersuri, sa intram in posesia ei sau, ma rog, sa beneficiem toti de acest loc in care ne-am petrecut o mare parte din viata. Insa, in acest moment, nu putem face prea multe, caci, nu se stie daca matusa noastra care a murit, Lidia Samson, nu a lasat un testament in care cine stie ce putea sa scrie. In atari conditii, avocatii ne-au spus ca este posibil sa asteptam si un an pana cand se va putea ajunge intr-o situatie in care sa vorbim clar despre actele vilei de la munte. Deocamdata, Magdalena, cealalta matusa a mea, cea care a locuit in casa din Bran nu s-a intors acolo, ci sta cu fata ei, iar noi, fetele lui Vadim, nu am mai avut acces in cladire ”, a declarat Lidia Vadim.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In alta ordine de idei, fetele lui Vadim Tudor se confrunta cu grave probleme financiare. Tatal lor le-a lasat cu mari datorii, motiv pentru care, acum, au nevoie disperata de bani. Asa ca au hotarat sa isi puna la vanzare masina cu care se plimba politicianul, Chrysler din 2010, pe care initial a cerut un pret de 15.000 de euro! Din pacate, cum nu s-au inghesuit cumparatorii, mai nou, autoturismul a fost lasat la…3000 de euro, bani buni si acestia in conditiile in care facturile se aduna.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI