Marcel Șerbuc a fost prins în luna iunie a acestui an în Regatul Țărilor de Jos. Procedurile de extrădare către România sunt în derulare, el fiind principalul suspect în cazul fetiței în vârstă de 12 ani găsită fără suflare în lada canapelei dintr-un apartament din cartierul Berceni.

Ce se întâmplă cu Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul fetiței găsită fără suflare în canapea?

Ce se întâmplă cu Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul fetiței găsită fără suflare în canapea?

Ce se întâmplă cu Marcel Șerbuc?

„Ce pot să vă spun ca exemplu însă este că mâine  se discută în instanţele din Olanda cazul uciderii fetiţei din Bucureşti care a fost ascunsă în canapea de un

bărbat suspectat de faptă pe care îl cheamă Serbuc Ilie Marcel. Din data de 13 iulie au fost transmise informaţiile, precizările care ne-au fost solicitate de către autorităţile olandeze privind condiţiile de detenţie. Au fost transmise toate aceste documente”, a afirmat Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă care a avut loc marţi la Călărași.

„Autoritatea Naţională a Peniteciarelor îşi face constant treaba cu privire la aceste comunicări legate de condiţiile din penitenciare. Aşteptăm termenul de mâine să vedem ce se va dispune, dacă rămâne în pronunţare”, a completat Alina Gorghiu.

Marcel Șerbuc este principalul suspect al unei crime. Bărbatul ar fi omorât-o pe fiica în vârstă de 12 ani a partenerei sale și cadavrul adolescentei a fost găsit în lada unei canapele. Totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din Sectorul 4 al Bucureștiului, în cartierul Berceni. Bărbatul a fost găsit în Regatul Țărilor de Jos și în cazul său se derulează procedurile de extrădare în România.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Mesajele înfricoșătoare ale unui milionar "cripto” înainte de a fi găsit într-o valiză, în Argentina

Marcel Ilie Șerbuc a fost înainte dat în urmărire internațională, pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Suceveanul este suspectat pentru crima a cărei victimă a fost fata de 12 ani găsită într-un apartament din Capitală a fost prins în Ţările de Jos. Bărbatul în vârstă de 38 de ani se afla pe lista celor mai căutați fugari din Europa, fiind considerat periculos.

Bărbatul era caracterizat în acel moment ca fiind extrem de gelos, violent, agresiv, care nu accepta să fie refuzat de femei.

Citește și: Bărbatul gelos de 84 de ani și-a prins soția că-l înșeală cu cel mai bun prieten. Ce a urmat este greu de descris


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si