Esti implicat intr-un accident? Atunci esti taxat in plus la viitoarea polita RCA. Conduci prudent si n-ai probleme? Ghinion. Portofelul tau se usureaza oricum.

Cei mai multi soferi incearca sa incheie politele numai pe jumatate de an, pentru a suporta mai usor cheltuielile.

Dupa Astra, Carpatica Asig este a doua companie importanta de pe piata romaneasca intrata in faliment. Apar astfel semne de intrebare pentru 936 de mii de romani.

Nu vor ramane fara despagubiri in caz de accident, promit reprezentantii ASF.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am apelat la o formula mai ieftina. Mi-e si rusine sa zic. La Carpatica, care inteleg ca are probleme acum”.

Fondul de Garantare a Asiguratilor preia politele companiilor intrate in faliment. In cazul celor asigurati de Astra, astazi e ultima zi in care cererile pentru despagubiri mai pot fi depuse.

Reprezentantii transportatorilor spun ca politele RCA in cazul autocamioanelor si autocarelor ajung sa depaseasca valoarea vehiculelor.

Tarifele ar fi crescut, spun ei, cu 200 la suta in ultimul an.

„Avem 2 etape de crestere. Este vorba de toamna-iarna lui 2015, pana, inclusive la jumatatea lunii ianuarie 2016. Si inca o etapa de crestere care a inceput acum”, a declarat Augustin Hagiu, reprezentant Transporturi.

Transportatorii sunt hotarati sa organizeze un protest la nivel national daca nu vor ajunge la o intelegere cu cei de la ASF in privinta tarifelor RCA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si