Fostul actionar de la Dinamo se descurca de minune in puscarie! Desi a trecut prin cateva operatii la picior si a acuzat grave probleme cardiace, barbatul a depasit acum toate aceste probleme. Mai mult, persoane din preajma lui sustin ca la Penitenciarul Jilava, acolo unde isi ispaseste pedeapsa de sase ani si patru luni in “Dosarul Transferurilor”, el are mare trecere printre detinuti, unde cuvantul lui pare sa fie litera de lege.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Daca in cazul atitudinii, barbatul nu isi ascunde calitatile de lider, ei bine, surse de preajma iubitului Valentinei Pelinel sustin ca el are grija si de modul in care arata si este cochet exact ca in perioada in care era in libertate.
“Afaceristul este mai mereu aranjat, tuns, frezat, uneori si gelat, se barbiereste zilnic si incearca sa se mentina si intr-o forma fizica, sa nu faca burta sau sa isi  strice ternul.

De altfel, s-a vazut acest lucru si in ultimele lui aparitii la tribunal. Detentia nu l-a schimbat deloc din acest punct de vedere”, au dezvaluit persoane apropiate ex-presedintelui dinamovist!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si