In aceasta seara, lupta intensa, cu rasturnari de situatie si presarata cu emotii ale iubirii continua, in serialul turcesc „Pretul fericirii”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D.

Reintoarecerea lui Yildiz da nastere unui intreg vacarm in conacul familiei Argun. Erim are o iesire necugetata cand o revede pe presupusa criminala a mamei sale. Sahika este extrem de suparata pentru ca Yildiz i-a stricat planurile, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa se logodeasca cu Halit.

Citeste si: Grila de toamnă Kanal D

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Afaceristul insa este foarte fericit cand afla ca Yildiz ii va darui un baiat. In acelas timp, ceilalti membri ai familiei Argun il sfatuiesc pe Halit sa faca un test de paternitate, dar barbatul refuza categoric acest lucru. Sahika este cea care alimenteaza, din umbra, intregul haos din familia Argun.

Certurile nu intarzie sa apara atunci cand Zehra, fiica cea mare a lui Halit, Sahika, si Yildiz se intalnesc.

Ceea ce nimeni nu stie este ca atat disparitia lui Yildiz, cat si reintoarcerea ei in sanul familiei Argun au stransa legatura cu Ender.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un episod plin de suspans din “Pretul fericirii”, la Kanal D.

Citeste si: Pericolul ascuns din PERNE. Ce se întâmplă cu sănătatea ta în 6 luni

Un nou episod din serialul Prețul fericirii, joi de la ora 20.00


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si