Close sidebar
Close sidebar

Ce se intampla la doi ani de la tragedie cu mama coregrafului de 20 ani, mort in “autocarul groazei”! Masina cu dansatorii de la ansamblul Hora din Iasi s-a rasturnat in Brasov

Cosmin Manoila, un tanar de 20 de ani, a murit in iunie 2016 strivit in “autocarul groazei”, asa cum a fost numita masina care-I transport ape dansatorii din ansambul Hora din Iasi si care s-a rasturnat pe o sosea din Brasov.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cosmin era coregraf si dansator in trupa Hora din Iasi si se afla, alaturi de colegii sai in autocarul care-i ducea la un festival in Arad. Nu a mai apucat insa sa danseze, pentru ca pe o sosea din Brasov, soferul a intrat intr-un parapet, iar masina s-a rasturnat. Cosmin a fost strivit si a murit pe loc, alaturi de alte trei persoane din autocar.

In iunie s-au implinit doi ani de la tragedie, de cand mama lui Cosmin isi plange copilul, sprijinul ei. Toate visele ei s-au destramat in urma cu doi ani asa ca acum traieste doar din amintirile clipelor frumoase petrecute alaturi de Cosmin, din imaginile cu el dansand pe scena, alaturi de colegii lui, pe care femeia ii urmareste si acum. “Tot ce este important in viata nu se poate cumpara”, este mesajul pe care Marcela, mama lui Cosmin il transmite mereu pe pagina ei de socializare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Si mai traieste femeia cu o durere, aceea ca nu a aflat adevarul despre accident. “Doi ani de "anchete" si nici un raspuns, doar presupuneri! Din fericire, noi ii avem langa noi si ne bucuram de prezenta, de iubirea si de realizarile lor, dar altii nu mai au acest privilegiu!”, este mesajul transmis mamei lui Cosmin de o ruda a unuia dintre supravietuitorii accidentului.

Supravietuitorii tragediei au povestit clipele de groaza pe care le-au trait in momentul accidentului. In autocar se aflau “16 copii de la dansuri, 8 de la orchestra si 4 adulti insotitori si doi soferi”, a declarat unul dintre pasageri. El a povestit ce s-a intamplat dupa ce autocarul a intrat in parapet si apoi s-a rasturnat: “Ne-am intors unul peste celalalt, care a putut sa iasa.

Erau soferii, amandoi zdrobiti. Celalalt si coregraful, intinsi pe jos, colegul nostru de la dansuri decedati in spatele autocarului”. Ce s-a intamplat de fapt, cine este vinovat de accident, nu se stie nici acum.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI