Cum legislația internațională este foarte strictă în privința efectuării transportului de acest tip, cel mai simplu este să apelați la o firmă specializată în efectuarea acestui gen de repatriere internațională, așa cum este cea disponibilă la https://www.funerarenicolas.ro.

Funerare Nicolas este o companie de pompe funebre specializată în realizarea serviciilor de repatriere a decedaților internațional. Serviciile funerare pot fi prestate pe teritoriul întregii Europe și nu numai.

Fie că este vorba de Italia, Franța, Anglia, Germania, Austria, Belgia, Suedia, Olanda, Danemarca, Republica Moldova, Turcia sau SUA, firma poate efectua servicii pentru aducerea în țară a persoanelor decedate. Transportul poate fi organizat atât pe cale rutieră pe, cât și pe calea aerului.

Dacă vă aflați în situația dramatică de a trebui să repatriați o persoană decedată în străinătate, pentru a afla cum puteți urgența demersul este bine să sunați la această firmă specializată. De aici puteți afla toate detaliile de care aveți nevoie pentru a organiza  procesul. Cu amabilitate și profesionalism, personalul de aici va răspunde la toate solicitările și va căuta cea mai bună soluție pentru a veni în ajutorul vostru. Compania dispune de toate mijloacele logistice și de transport necesare pentru efectuarea în condiții de legalitate și maximă siguranță  a întregului demers de repatriere și vă poate face o ofertă de preț foarte avantajoasă.

De ce să apelați la Servicii Funerare Nicolas?

Toate serviciile sunt realizate la cele mai înalte standarde internaționale și respectând cu strictețe toate recomandările și legislația specifică. Însă pentru a putea întreprinde repatrierea și a estima costurile implicate, familia trebuie să dețină toate informațiile necesare pentru organizarea transportului, respectiv localitatea sau locul unde se află depus cadavrul, condițiile în care s-a produs decesul, dacă este vorba de o moarte naturală, de un accident sau de un act de violență.

Doar având aceste detalii se poate proceda la obținerea documentelor necesare repatrierii și organizării transportului.

În funcție de natura și cauza decesului, aceste acte pot fi obținute mai ușor sau mai greu de la autoritățile competente. Însă, grație experienței personalului de la această companie, oricât de complicat ar fi procesul, pot fi procurate toate documente necesare și se poate trece la repatriere în cel mai scurt timp posibil.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru a garanta cele mai bune servicii comapania deține o impresionantă flota auto funerară din domeniul transportului intern și internațional. Toate autovehiculele respectă cele mai înalte standarde, sunt echipate special și sunt autorizate pentru transportul persoanelor decedate. Folosind aceste autoturisme aveți garanția că transportul va fi efectuat în cele mai bune condiții de igienă și siguranță.

De aici puteți obține cea mai avantajoasă ofertă financiară, deoarece costurile pentru efectuarea organizării transportului pot fi acoperite integral dacă persoana decedată dispune de o asigurare de viață sau în urma finalizării anchetei privind un accident  se primește o despăgubire, procedură care

poate fi efectuată chiar de această comapanie.

Pentru a garanta cele mai profesioniste servicii, compania vă pune la dispoziție toată experiența și priceperea de care dispune pentru efectuarea cât mai rapidă a repatrierii. Experiența pe care o astfel de firmă o are în pregătirea și efectuarea transportului, situațiile concrete cu care s-a confruntat și cunoașterea în detaliu a tuturor aspectelor legate de preluarea, transportul și repatrierea decedatului  contribuie foarte mult la simplificarea procesului.

Servicii Funerare Nicolas dispune de personal instruit și de cea mai buna logistică din domeniul transportului funerar internațional. Această echipa este formata din Consilieri Funerari, Coordonatori Trafic, Birou Traducere și Legalizari documente de repatriere, Autopsieri.

Un rol important în tot acest demers revine coordonatoriilor de trafic ai companiei, care au rolul de a menține legătura din 3 în 3 ore cu șoferii care efectuează transportul funerar. Ei trebuie să se informeze permanent cu privire la poziția lor in trafic, durata aproximativă de ajungere la destinație, condițiile de drum, poziția pe ruta pe care o au de efectuat, etc.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru a putea rezolva cât mai rapid problema obținerii documentelor și legalizărilor necesare, comapania dispune și de un birou de traduceri și legalizări, extrem de util pentru efectuarea de traduceri ale documentelor în și din limba română sau pentru întocmirea delegațiilor internaționale etc.. Aceaste traduceri  sunt obligatorii pentru autoritățile romane, în principal primării, pentru eliberarea certificatului de deces românesc și pentru obținerea autorizației de inhumare.

Așadar cu această companie dispuneți de tot ce aveți nevoie pentru repatrierea rapidă și în cele mai sigure condiții a oricărui decedat de pe teritoriul altei țări. Toate serviciile, mijloacele logistice și produsele necesare pentru efectuarea unui transport funerar internațional sunt la cele mai înalte standarde.

Principiile după care compania își coordonează activitatea sunt: promptitudine, profesionalism, punctualitate, seriozitate și empatie. Colaborarea cu  asociațiile funerare din Europa și Consulatele Românesti, logistica și personalul autorizat sunt elemente care contribuie în mod decisiv la recunoașterea și poziționarea companiei în fruntea clasamentului serviciilor funerare internaționale de repatriere a decedaților în România.

Dată fiind urgența situației, apelarea la o firmă românească profesionistă de transport persoane decedate, așa cum este cea disponibilă pe site-ul Funerarenicolas.ro, se dovedește a fi cea mai simplă și mai la îndemână soluție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si