Close sidebar
Close sidebar

Ce spun bucurestenii despre opera de arta din Piata Revolutiei. Sculptura cu o forma ciudata pune la lucru imaginatia oamenilor

Ce-a vrut să spună artistul? Asta se întreabă bucureştenii care trec prin Piaţa Revoluţiei. O operă de artă, cu o formă ciudată pune la lucru imaginaţia oamenilor. Vă invităm şi pe dumneavoastră să analizaţi imaginile. ##VIDEO30303##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Unii fac poze, altii privesc si isi pun intrebari. Sau rad. Fiecare se intreaba ce-a vrut sa spuna artistul…

Un domn ne lamureste nu asupra raspunsului, ci mai degraba asupra modalitatii de analiza: „Probabil ca trebuie sa te duci, sa te apropii, sa te uiti, sa studiezi, sa incerci sa intelegi ceva".

O persoana accepta provocarea noastra si analizeaza mai atent opera de arta: „Poate fi si un proiectil! Un proiectil, da… Aaa… Deci, capul de la un proiectil”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Altcineva spune ca n-are nicio parare: „Nici nu-mi pierd timpul sa ma uit”.

Gasim un turist strain, asa ca analiza noastra devine internationala: „Nu stiu tot contextual despre ce-ar trebui sa fie. Dar, pare sa simbolizeze ce cred eu?

Turistul englez ne lamureste de ce nu poate spune mai multe: „Probabil as fi spus asta, dar, pentru ca sunt englez, sunt prea politicos!”

Opera expusa in Piata Revolutiei se numeste "Prizonierul Vietii". Naste intrebari, atrage atentia, asa ca scopul artitului pare atins din acest punct de vedere.

Zona este celebra pentru astfel de expozitii stradale de arta contemporana. Anul trecut, alte opre de arta ciudate au atras atentia trecatorilor.

Operele expuse in Piata Revolutiei sunt schimbate periodic, asa ca asteptam cu nerabdare urmatoarea expozitie.

Cine stie ce o sa mai descoperim.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI