De cand s-a aflat ca administratia canadiana a decis adaugarea optiunii neutre in ceea ce priveste sexul unei persoane, chestiunea a devenit subiect de dezbatere pe ulita!

Cum sa apara sexul neutru, cand teoretic exista masculin si feminin? se intreaba oamenii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Noile masuri vor fi aplicate incepand cu data de 31 august. In prima faza, pe documentele oficiale existente va fi trecuta o mentiune care va desemna sexul persoanei prin litera X, acolo unde este cazul. Mai tarziu, vor fi tiparite documente oficiale cu aceasta optiune inclusa.

“Parerea este ca este afara din comun, afara de credinta ortodoxa crestina. Cum ar trebui sa fie? Cum ne-a lasat bunul Dumnezeu”, spun romanii.

Administratia canadiana considera ca aceste masuri, privind specificare sexului neutru pe actele de identitate sunt necesare pentru a avea documente care corespund mai bine identitatii sexuale a persoanelor si sunt un pas important pentru egalitatea intre toti canadienii, indiferent de identitatea lor de gen sau de exprimarea acesteia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si