Close sidebar
Close sidebar

Ce spun taranii romanii despre sexul netru, adoptat in Canada

E nedumerire mare in randul unora, dupa ce s-a aflat vestea ca in Canada s-a decis adaugarea unei a treia optiuni pe documentele oficiale. Astfel, pe langa masculin si feminin, cetatenii canadieni pot opta si pentru varianta X, adica cea a sexului neutru. Prilej de dezbatere pe ulita.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

De cand s-a aflat ca administratia canadiana a decis adaugarea optiunii neutre in ceea ce priveste sexul unei persoane, chestiunea a devenit subiect de dezbatere pe ulita!

Cum sa apara sexul neutru, cand teoretic exista masculin si feminin? se intreaba oamenii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Noile masuri vor fi aplicate incepand cu data de 31 august. In prima faza, pe documentele oficiale existente va fi trecuta o mentiune care va desemna sexul persoanei prin litera X, acolo unde este cazul. Mai tarziu, vor fi tiparite documente oficiale cu aceasta optiune inclusa.

“Parerea este ca este afara din comun, afara de credinta ortodoxa crestina. Cum ar trebui sa fie? Cum ne-a lasat bunul Dumnezeu”, spun romanii.

Administratia canadiana considera ca aceste masuri, privind specificare sexului neutru pe actele de identitate sunt necesare pentru a avea documente care corespund mai bine identitatii sexuale a persoanelor si sunt un pas important pentru egalitatea intre toti canadienii, indiferent de identitatea lor de gen sau de exprimarea acesteia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI