Close sidebar
Close sidebar

Ce trebuie să faci pentru a avea o viață sexuală cât mai împlinită?

Oricât de mare ar fi flacara pasiunii care arde la începutul unei relații, cu timpul, dacă nu există motive și inspirație, totul poate intra în monotonie. Și ceea ce se anunță o mare relație de dragoste devine un nou eșec sentimental.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru a inteține o relație cât mai frumoasă și cât mai vie este nevoie ca ambii parteneri să fie mânați de dorința de aduce mereu ceva nou și de a-și menține viu interesul unul pentru celălalt. Dragostea autentică este o masina de sex care funcționaeză fără erori o cât mai lungă perioadă de timp, dacă nu până la sfârșitul vieții.

Câteva sugestii pentru a avea o viață sexuală cât mai interesantă

În cazul în care între parteneri există un interes real și nu este doar o pasiune trecătoare fiecare dintre ei ar trebui să fie interesat să facă această relație să funcționeze.

Iată care sunt acele gesturi și situații care pot ține vie flacăra iubirii:

Pregătește o seară romantică pentru partenerul/ partenera ta

Prinși adesea în agitația vieții cotidiene, uităm să acordăm un răgaz relației noastre.

Obosiți și stresați, copleșiți de griji și mereu pregătiți de o nouă zi de muncă neglijăm să ne ocupăm suficient de latura noastră emoțională. Organizarea unei cine romantice acasă, în intimitate, la lumina unor lumânări, cu un pagar de vin bun și muzică discretă poate alunga de fiecare dată monotonia într-o relație încercată de lipsa de timp.

  • Plecați singuri într-o călătorie de câteva zile

Dacă de ceva vreme nu ai mai avut timp să asculți gândurile și să ai o discuție interesantă cu partenerul tău de viață, aceasta este ocazia perfectă

pentru a reînnoda firele iubirii și a trăi împreună o experiență de neuitat. Veți avea suficient timp să vă țineți de mână, să va priviți ochi în ochi, sa vă sărutați pasional și să desăvârșiți totul cu o partidă de amor ce poate dura până în zori.

Ai curajul să-i mărturisești partenerului ceea ce îți dorești

Multe dintre relații intră într-un blocaj deoarece unul sau ambii partenri nu au cuajul să spună care sunt cele mai intime dorințe în materie de sex.

Frustrarea se poate acumula și poate conduce la un rezultat care cu greu mai poate fi schimbat. Este foarte important, dacă lucrurile nu curg de la sine, să discutați din când în când aprins despre ceea ce te incită și îți produce plăcere cel mai mult.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Nu ezita să recurgi la jucării sexuale dacă aceasta este dorința la amândoi

Acest gen de instrumente pentru a spori plăcerea pot fi foarte importante pentru ca ambii parteneri să se simtă mereu la fel de bine în dormitor. Pentru mai multă pasiune și pentru momente deosebite merită să ai în vedere și aceste accesorii indispensabile pentru partide de amor reușite. Pentru achiziții acceseză site-ul Incitant.ro!

Sexul dimineața poate fi foarte revigorant

Surprinde-ți partenerul sau partenera de viață cu o partită minunată chiar înainte de a suna ceasul. Ziua va fi mai senină și vei avea un lucru plăcut la care să te gândești.

Alege din când în când locuri inedite pentru sex

De multe ori teama de a fi surprins poate fi foarte stimulantă. Poți alege sexul la plajă, într-un loc mai izolat, sexul la un picnic romantic în pădure, într-o toaleta impecabil de curată, sexul la cinema...Și chiar dacă nu ai curajul să duci această nebunie până la capăt, merită să încerci pentru a pregăti mai bine momentul pentru când ajungenți în dormitor.

Sexul de împăcare poate fi unul extrem de plăcut

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Tragedia care putea să îi fie fatală. Prin ce moment dureros a trecut Mircea Cîmpeanu, actualul soț al Mariei Ciobanu: "Mulțumim bunului Dumnezeu"- radioimpuls.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

După ce nu v-ați mai vorbit poate câteva zile, merită să descărcați tensiunea acumulată într-o partidă nebunească de amor. Vei vedea cum toate supărările dispar și vă veți vorbi ca și cum nimic nu s-ar fi înâmplat.

  • Fă din când în când sex zgomotos

Acolo unde se poate, merită se vă dezlănțuiți ca doi ameorezi ce v-ați dorit de săptâmâni bune.  Vocalizarea pasiunii poate fi extrem de exciatanță și vă va elibera de toată tensiunea acumulată. Experiența merită încercată. Este o terapie cu eficiență garantată.

Alege de fiecare dată un alt loc pentru a face sex

Oricât de mică ar fi casa se găsesc multe locuri pe care le poți alege pentru a face sex. Pe masa din bucătărie, în baie, în fața oglinzii, pe marginea patului, pe un perete, pe comoda de la mama, pe mașina de spălat etc. Diversitatea locurilor va fi un plus pentru a dori mereu să experimentați ceva nou.

Dacă forma fizică îți pemite încercă cât mai multe dintre pozițiile kamasutra

Încercând cât mai multe dintre aceste poziții poți afla mai bine ceea ce îți place și poți avea parte de momente și partide de sex pe care să nu le uiți niciodată. Viața ta sexuală se va îmbunătății radical și definitiv.

Pentru a înteține o relație cât mai frumoasă și cât mai vie este nevoie ca ambii parteneri să fie mânați de dorința de aduce mereu ceva nou într-o relație și de a-și menține mereu viu interesul unul pentru celălalt.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI