Close sidebar
Close sidebar

Cea mai batrana mama din Romania, in razboi cu un politist! Agentul e disperat: "Se tine scai de bietul om"

Adriana Iliescu are un proces cu un agent de politie din Balcesti, judetul Valcea!

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistii de la Cancan.ro au aflat ca cea mai batrana mama din lume l-a dat in judecata pe politistul Andrei Mihut Cornea. Desi Parchetul a decis neinceperea urmaririi penale, Adriana Iliescu, care depusese plangere penala impotriva agentului, a deschis un proces impotriva hotararii procurorilor.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Se ţine scai de bietul om, nimeni nu înţelege ce are cu el. Pentru că, din ce ştim, nu i-a greşit cu nimic. Dar îl tărăşte prin tribunale, poliţistul nu are linişte deloc. De altfel, Adriana Iliescu ar mai avea procese deschise şi cu alţi poliţişti din zonă.

Este o procesomană, îi place, probabil, să apară în faţa magistraţilor. Este incredibil!”, a declarat un apropiat al politistului pentru cancan.ro.

 

 

Adriana Iliescu este cunoscuta de apropiati ca fiind o procesomana. De-a lungul timpului, femeia care a devenit mama la varsta de 67 de ani si-a dat in judecata rudele, dar si un vecin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI