Close sidebar
Close sidebar

Cea mai bogată comună din România va avea un port la care visează de ani de zile autorităţile din Capitală!

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primăria Ciugud a obţinut 2 milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru un proiect menit să facă răul Mureş navigabil. Lucrările vor începe în primăvară anului viitor.

Privită de sus, localitatea Ciugud arată că un canton elveţian.Uliţele sunt toate asfaltate, internetul e gratuit oriunde, iluminatul are că sursă energia verde, iar staţiile de autobuz au afişaj electronic.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dotările că la oraş au fost posibile din bani europeni.Comună e campioană absolută la atragerea de fonduri. Peste 30 de milioane de euro a primit până acum pentru proiectele revoluţionare, iar cel mai recent le întrece pe toate! 

Pe malul Mureşului, unde acum e doar o întindere neocupată, vor apărea poduri şi pontoane pentru ambarcaţiuni, spaţii de relaxare şi un camping uriaş.


Autorităţile locale vor să transforme zona într-un mic paradis unde să se poată relaxa nu doar localnicii, ci şi turiştii.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI