La prima vedere, dai nas în nas cu trLumea magazinelor online este una cu adevărat fascinantă. adiționalele telefoane, laptopuri, televizoare, mașini de spălat și frigidere. Adică cei iei de obicei în rate de pe eMAG. Dar la o navigare ceva mai insistentă, găsești și ce nu-ți imaginai că există. Chestii care par smulse din filme, dar pe care le pui în coș, le plătești în rate și le primești acasă.

Fix la fel ca la frigider.

Prezervative fosforescente

Că îți iei prezervative de pe net, nu-i mare noutate. Dar faptul că mai și luminează pe întuneric deja îți deschide o lume de posibilități, dar și de întrebări. De ce să lumineze? De ce de pe eMAG? De ce am nimerit peste ele când căutam lumini de veghe? Descrierea produsului ne mai „luminează” puțin: în intuneric, datorită luminozității, dau senzația de „mai mare". Iar calitatea este „franceză premium”. Ouh la la!

Cutter centură siguranță

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Să revenim și la produse ceva mai utile. La o altă aruncătură de cursor, nimerim peste un produs pe care, cel mai probabil, niciun șofer nu-l va cumpăra niciodată. Pentru că nu e obilgatoriu și pentru că nu te gândești la așa ceva când îți echipezi mașina: un cuțit special pentru tăiat centura de siguranță. Deși, poate că ar trebui. Lăsând gluma deoparte, în cazul unei situații de urgență, rolul centurii este de a te bloca în scaun.

Și blocat rămâi, dacă nu ai cu ce să tai centura. Probabil că echipele de salvare au astfel de dispozitive la îndemână. Dar în așteptarea lor, poți să te ajuți și singur, cu un astfel de cutter. E doar puțin ciudat să-l găsești într-un magazin online atât de popular, lângă brăduți odorizanți.

Dulap arme

Și produsul ăsta poate fi considerat salvator, dar din altă perspectivă. Dacă ai multe arme și, în același timp, se întâmplă să ai și mulți copii prin preajmă, parcă nu ți-ai dori ca cele două lumi să se întâlnească. Așa că-ți ții armele într-un dulap ferecat, unde doar tu ai acces. Și ca să nu-ți bați capul să-ți confecționezi singur unul sau să cutreieri forumurile după magazine specializate în astfel de rarități, te ajută eMAG. Eventual, îl iei la pachet cu rezervele pentru periuța de dinți, ca să dai mai puțin pe livrare. Ai și de unde alege: din lemn, metalic, din sticlă, cu cifru sau lacăt, blindat sau sculptat manual. Nici la periuțe nu cred că găsești atâta varietate.

Avocată... bibelou, mărime L

Probabil că există un context care explică întrucâtva existența acestui obiect decorativ. O fi o poveste, un joc, un artist celebru, un trofeu la mijloc? Noi, mai neștiutori, ne limităm la a admira atenția pentru detalii.

În poza de pe eMAG, chiar arată ca o avocată, cu robă, ochelari, pupitru, tot tacâmul. Specificațiile nu divulgă mărimea obiectului, dar litera L din titlu poate doar să ne dea speranțe că vine și în mărime naturală. Îți imaginezi? Să ai o avocată care stă mai mult pe acasă decât la birou?

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Asta ar fi doar ce-am descoperit într-o după-amiază, sub influența plictiselii. Dar cine știe ce comori se mai ascund prin cotloanele eMAG-ului? Timp și bani să ai. Sau un card de credit precum CardAvantaj, care împarte prețurile produselor în rate fără dobândă*. Pentru că nicio listă de cumpărături, oricât de trăsnită ar fi, nu merită să rămână nebifată.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si