Luiza are 26 de ani si este de mai bine de un an agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera din Dorohoi. Dupa ce a pozat pentru revista politiei, imaginile cu sexy-politista Luiza au fost preluate si de cateva site-uri ale unor publicatii straine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Se pare insa ca celebritatea nu a ajutat-o prea mult pe Luiza, care pe langa felicitari a primit si multe comentarii rautacioase. Asa ca, zilele trecute, tanara, furioasa, a trimis un mesaj prin intermediul paginii sale de socializare, in care precizeaza ca ea face munca de teren si nu lucreaza la un birou.

“O idee preconceputa cea conform careia o femeie care arata cat de cat bine presteaza doar munca de birou...am tinut sa precizez acest aspect intrucat se tot vehiculeaza ca in asta consta ceea ce fac. Eronat, lucrez la un sector fara punct de trecere, unde execut misiuni la frontiera verde”, a precizat Luiza.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si