Close sidebar
Close sidebar

Cea mai grasa femeie din lume a ramas insarcinata! Ce vrea sa faca acum

Ani de zile s-a chinuit sa manance cat mai mult ca sa devina cea mai grasa femeie din lume, iar acum Monica Riley vrea sa slabeasca.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Isi doreste cu ardoare sa aiba un copil sanatos, fapt pentru care de cand a aflat ca e insarcinata, ea se chinuie sa slabeasca.

Ani de zile iubitul ei, Sid, in varsta de 28 de ani, a ajutat-o sa consume 10.000 de calorii pe zi pentru a se ingrasa, iar acum ea este disperata sa slabeasca.
Este insarcinata in 15 saptamani, iar de cand a aflat s-a concentrat pe slabit, fapt pentru care a reusit, in doar zece saptamani, sa dea jos 88 de kilograme.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pana acum, ea a pierdut doua sarcini, fapt pentru care isi doreste cu ardoare sa slabeasca pentru a duce sarcina la bun sfarsit.

Wowbiz.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI