Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cea mai scumpă găină din lume. O păsăre din rasa Ayam Cemani se vinde cu 6.000 de dolari

Am vorbit despre cea mai scumpă mașină, cel mai costisitor restaurant, iar acum a venit timpul să vă arătăm cea mai scumpă găină din lume. Ați auzit bine, un exemplar se vinde cu peste 6.000 de dolari. Are penajul negru ca abanosul, iar carnea are un gust cu totul special.

Redactia Stirile Kanal D,

Cea mai scumpă găină din lume. O păsăre din rasa Ayam Cemani se vinde cu 6.000 de dolari

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Găinile din rasa Ayam Cemani sunt extrem de valoroase. Se vând cu sume cu 3 sau chiar 4 zerouri, și nu neapărat pentru carne.

Citește și: VIDEO- Șnițelul, cel mai versatil preparat. „Cel vienez este făcut din vrăbioară de vită și necesită o atenție destul de importantă”

Rachel Stewart, crescător: „Sunt extrem de greu de găsit, dar odată ce ai găsit un exemplar bun, ții de el ca de aur.”

Prețul unui cocoș matur poate ajunge la 10.000 de dolari

Un cocoș matur poate ajunge să coste și 10.000 de dolari. Cu cât e mai negru, cu atât e mai scump. Numai un singur ou se vinde cu 20 de dolari.

Nu e de mirare că să ai grijă de aceste înaripate e un job full-time. Sunt spălate cu buretele și li se fac tratamente pentru un penaj lucios.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

„Am observat că cei care cumpără de la noi sunt colecționari de păsări rare. E ca atunci când își cumperi un papagal de pe Amazon: vei da 5 dolari. Ei bine, aceste găini sunt mult mai rare și decât cel mai de calitate papagal.”

Despre găinile Ayman Cemani se mai spune că aduc noroc în afaceri, și sunt adesea cumpărate ca talisman.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI