Close sidebar
Close sidebar

Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, găsiți în Serbia împreună cu tatăl lor - FOTO

Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, dispăruţi din judeţul Hunedoara, au fost depistaţi și reținuți împreună cu şi tatăl lor în Serbia.

Sorin Negru,

Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, găsiți în Serbia


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei trei fraţi dispăruţi din judeţul Hunedoara şi tatăl lor au fost depistaţi în Serbia de către poliţişti, fiind în custodia autorităţilor. Copiii sunt în afara oricărui pericol, susțin anchetatorii.

Citește și: VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la o mare. Credeam că nu o să te mai vedem niciodată"

Au apărut și primele imagini cu milionarul și copiii săi în presa din Sebia:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva anunţă, joi, că ancheta în cazul celor trei copii dispăruţi continuă în cadrul unui dosar penal in rem pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

”Întreaga echipă de procurori si poliţişti rămâne concentrată pe recuperarea în siguranţă a copiilor şi pe luarea măsurilor legale”, au transmis procurorii din Hunedoara.

Cei trei fraţi daţi dispăruţi din judeţul Hunedoara au apărut într-o nouă filmare, de data aceasta alături de tatăl lor.

Ei spun că au fost plimbaţi dintr-un loc în altul de persoane care vorbeau ”altă limbă” şi că au ajuns ”la o mare”.

Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, găsiți în Serbia

Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara anunţă, joi, că se continuă ancheta în cazul dispariţiei celor trei copii din localitatea Sântandrei (Simeria).

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara doresc să informeze publicul că investigaţiile în acest caz sunt în plină desfăşurare, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal (in rem), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. Prioritatea noastră absolută este protejarea vieţii şi siguranţei copiilor implicaţi în acest incident”, au transmis, joi, procurorii.

Potrivit acestora, ”au fost făcute progrese semnificative în identificarea circumstanţelor şi a persoanelor implicate”.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

”Colaborăm îndeaproape cu toate autorităţile competente pentru a asigura soluţionarea rapidă şi în siguranţă a cazului. Dorim să subliniem că, în această etapă, toate detaliile operaţiunii sunt confidenţiale, pentru a nu compromite desfăşurarea anchetei (orice informaţie neconfirmată oficial, diseminată în spaţiul  public, putând afecta cursul anchetei). Întreaga echipă de procurori si poliţişti  rămâne concentrată pe recuperarea în siguranţă a copiilor şi pe luarea măsurilor legale”, au mai transmis procurorii.

Filmul dispariției celor trei copii

Luni seară, la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia a trei fraţi care erau în grija unei bone. Imediat poliţiştii s-au mobilizat şi au pornit în căutarea celor trei copii.

Marţi, în spaţiul public a apărut un prim clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată. Poliţiştii analizează imaginile pentru a stabili veridicitatea lor şi pentru a identifica elemente care să îi ajute în găsirea copiilor şi audiază persoane care au informaţii despre acest caz.

”15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete, în mesajul video.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI